Enkel het beste is goed genoeg

Services

Ons gespecialiseerd serviceteam staat voor u klaar. Of het nu gaat om onderhoud, herstellingen of opleidingen, bij Buga vindt u alles onder één dak met de juiste expertise. Wij bieden uw onderneming een professioneel op maat gemaakt dienstenpakket aan.

ONDERHOUDS CONTRACT

Onze doelstelling is om uw wagenpark (trucks, bussen, opleggers en industriële motoren) in topconditie te houden. Scania herstellings- en onderhoudscontracten garanderen u dat u niet te maken krijgt met onverwachte kosten voor onderhoud of herstellingen van uw wagen. Wij doen ook aan proactief plannen van het onderhoud met slimme geconnecteerde systemen. Zo wordt de transportefficiëntie aanzienlijk verbeterd.

ONDERDELEN

Onze originele Scania onderdelen (die dagelijks worden aangeleverd) houden uw voertuig in topconditie en voldoen met hun hoge kwaliteit aan alle gestelde eisen. Er is een exclusief aanbod van artikelen voor de nieuwe generatie Scania trucks. Ook hebben wij een ruim aanbod aan analoge en digitale tachografen én krachtige industriemotoren met verschillende vermogens, voor elk wat wils.

SERVICECONTRACT

De kortste weg naar een beter rendement is een servicecontract bij Buga. Wij ontzorgen u, zodat u uw aandacht volledig kunt richten op de kernactiviteiten van uw bedrijf. Voor een vast bedrag per maand houden wij uw transport in de gaten alsof het ons eigen kind is. Vanop afstand kunnen wij perfect waarnemen of uw Scania vrachtwagen een defect heeft, wanneer een onderhoud moet worden ingepland, etc.

FINANCIERING EN VERZEKERING

Scania Finance Services is een zeer betrouwbare partner en levert flexibele financierings- en verzekeringsoplossingen op maat van uw behoeften en uw bedrijf. Via de verzekeringsservices helpen zij u in minder goede tijden met het beperken van de financiële verliezen en zorgen ze voor een snelle afhandeling van de schadeclaims en reparatie.

OPLEIDINGEN

Iedere Scania zit boordevol technologie die de chauffeur ondersteunt om zo efficiënt mogelijk te rijden. Maar kennis van deze systemen en de werking ervan is daarbij van groot belang. Buga biedt diverse praktijk- en theorietrainingen aan waarmee chauffeurs hun rijstijl verbeteren, maar evengoed energiezuinig (en dus kostenbesparend!) leren rijden. Meer weten over de opleidingen? Klik hier!

RENTAL

Scania Rental is een all-in-service. Wanneer er een tijdelijke behoefte is aan een uitbreiding van uw vloot, kunnen we zorgen voor een Rental. Er zijn flexibele formules mogelijk en u dient zich niet op lange termijn te verbinden. Zonder een al te grote investering kan u snel inspelen op de behoeften van uw klanten en kan u uw vloot efficiënt beheren.

  • Kmo-portefeuille

     We bespreken graag samen met u de mogelijke opties om efficiënt van alle subsidies te kunnen genieten.

 

  • Subsidies

     We begeleiden u graag bij het administratieve gedeelte voor de aanvraag van subsidies.

 

  • Paritair comité

 

  • Extra opleidingsbudgetten