Onze klanten vertellen...

Onze Klanten

Dit vertellen onze klanten over hun ervaringen met een Scania vrachtwagen.

Met ons breed assortiment aan Scania vrachtwagens heeft u keuze uit luxueuze trekkers, doelgerichte distributiewagens en robuuste bouwvoertuigen.

Een Scania 770S voor Geert Op de Beeck, baas van Orgacom

Neder-Over-Heembeek - Orgacom heeft negen nieuwe Scania trucks aangeschaft: drie R500 containerschepen, vijf 500S trekkers en een 770S V8 voor directeur Geert Op de Beeck. "Dit is de eerste keer dat ik zelf een nieuw voertuig gebruik", zegt de tevreden eigenaar. "De vorige reis heb ik het weer gehaald aan het stuur van een Scania 164-480 uit 2002."
Lees meer

Alle wegen leiden naar… Elboka

Wanneer je in ons land wegenwerken voorbijrijdt, is de kans groot dat je er materiaal uit het park van Elboka kan spotten. Het bedrijf uit Kasterlee verhuurt immers kranen en machines aan de grootste Belgische wegenbouwers, en dat met of zonder machinist, en verdeelt machines van Takeuchi. Daarnaast heeft het ook een vrachtwagenpark voor het vervoer van die machines, en voor wegen- en grondverzetwerken. Voor dat wagenpark doet Elboka een beroep op Scania, met onder andere een aantal Scania XT’s.
Lees meer

Scania in lijn met duurzame bedrijfsfilosofie van Batraco

Batraco maakt van duurzaamheid een absolute topprioriteit en kiest daarom resoluut voor Scania. De Scania R450 was precies wat ze nodig hadden.
Lees meer

Withofs Bulk Logistics blijft trouw aan Scania

50 jaar na de laatste Scania in het wagenpark van Withofs Bulk Logistics kiest de transportfirma opnieuw voor voertuigen van Scania.
Lees meer

Scania 770S in primeur voor S’Jegers Transport

De Scania 770S wordt voor het eerst geleverd aan S’Jegers Transport waar hij dienst zal doen als persoonlijke trekker van zaakvoerder Karl S’Jegers.
Lees meer