LEER ONS KENNEN

Over ons

Buga nv is sinds 1975 een gevestigde waarde voor het premium vrachtwagenmerk Scania.  

Met onze vestigingen te Westerlo en Hasselt zijn we als officiële Scania dealer gevestigd in de provincie Antwerpen en Limburg. We zijn gespecialiseerd in de sector van de zware vrachtwagens, wagens boven 19 ton.

Bij Buga Trucks werk je aan een premium product en dit in een veelzijdige en uitdagende omgeving.

Scania is King of the Road voor haar klanten en medewerkers.

Als dynamisch KMO bedrijf met meer dan 50 medewerkers hechten wij veel belang aan een veilige arbeidsomgeving. Met onze groep zijn we enthousiast, stressbestendig en vooral klantgericht. Op deze manier streven we naar maximale kwaliteit en service voor onze klanten. We hechten veel belang aan goede communicatie en kunnen we op deze wijze een langdurige klantenrelatie opbouwen.

Onze medewerkers kunnen zich dankzij opleidingen op professioneel vlak steeds verder ontwikkelen. Hierdoor beschikken we over een goed opgeleid en vakbekwaam team en garanderen we een totaalservice, zowel voor sales als aftersales.

Onze onderdelenvoorraad wordt continu aangepast aan de noden, hierdoor kan de service steeds vlot verlopen. Dankzij ons breed gamma aan onderdelen en onze vakbekwame, gepassioneerde mekaniekers kan in beide werkplaatsen een snelle service worden gegarandeerd.

We informeren onze klanten steeds over alle aangeboden Scania producten, zoals de mogelijke onderhoud-, en herstellingscontracten, financiering-, en leasingcontracten en verzekeringsproducten. We bespreken de individuele wensen en zoeken een ideaalpakket dat de specifieke behoeften van de klant invult.

We hechten veel belang aan de snelle evolutie van de markt en volgen de nieuwste technologische ontwikkelingen voortdurend op. Enkel op deze manier kunnen we een kwaliteitsvolle service en producten blijven leveren.

ONZE KERNWAARDEN

Prestaties

Onze voertuigen zijn ontworpen om uitstekende prestaties te leveren.

Betrouwbaarheid

Met Scania kiest u voor een zeer betrouwbaar voertuig waar uw bedrijf op kan bouwen.

Zuinigheid

Uw Scania voertuig is zeer zuinig en dit voor elke toepassing binnen uw bedrijf.

Buga heeft twee vestigingen, in Westerlo en Hasselt. In onze werkplaatsen zorgen wij voor een vlotte, persoonlijke en professionele service waar uw Scania vrachtwagen met de meeste zorg omringd wordt door onze ervaren technici. Bekijk hier al onze diensten.