Scania in lijn met duurzame bedrijfsfilosofie van Batraco

Batraco maakt van duurzaamheid een absolute topprioriteit en kiest daarom resoluut voor Scania. De Scania R450 was precies wat ze nodig hadden.

 

Batraco heeft een 15-tal eigen vrachtwagens voor het transport van granen, maïs, dierenvoeders en mest over lange afstanden. Batraco maakt van duurzaamheid een absolute topprioriteit en kiest daarom resoluut voor Scania.

Een weloverwogen keuze, volgens zaakvoerder Kris Backx. “We kozen voor de Scania R450, deze vrachtwagen verbruikte in de tests die we deden een stuk minder dan de concurrentie. Bovendien levert deze vrachtwagen meer dan genoeg vermogen voor een aangenaam rijgedrag.”

Batraco koos bij Buga voor een financiering via Scania Finance en een onderhoudscontract. “De werkplaats van Buga is vlakbij Batraco en de samenwerking is uitstekend!” Ook de chauffeurs bij Batraco zijn blij met de komst van de nieuwe Scania vrachtwagens. “De kwaliteit is goed, het imago van Scania is zeer sterk en we kozen voor voertuigen die zo goed als full-option zijn.”

  • batraco 29092021

Andere interessante referenties uit deze categorie

Orgacom 12102021 v3

Een Scania 770S voor Geert Op de Beeck, baas van Orgacom

Neder-Over-Heembeek - Orgacom heeft negen nieuwe Scania trucks aangeschaft: drie R500 containerschepen, vijf 500S trekkers en een 770S V8 voor directeur Geert Op de Beeck. "Dit is de eerste keer dat ik zelf een nieuw voertuig gebruik", zegt de tevreden eigenaar. "De vorige reis heb ik het weer gehaald aan het stuur van een Scania 164-480 uit 2002."

Lees meer
sjegers 29092021

Scania 770S in primeur voor S’Jegers Transport

De Scania 770S wordt voor het eerst geleverd aan S’Jegers Transport waar hij dienst zal doen als persoonlijke trekker van zaakvoerder Karl S’Jegers.

Lees meer
withoffs 29092021

Withofs Bulk Logistics blijft trouw aan Scania

50 jaar na de laatste Scania in het wagenpark van Withofs Bulk Logistics kiest de transportfirma opnieuw voor voertuigen van Scania.

Lees meer